2012. november 14., szerda

Csütörtök


Tudom, nagy a pangás a blogon mostanság, ennek két oka van: nincs időm és nincs alkatrészem. Holnap szerencsére mindkét probléma megoldódik, egyrészt nincs egy darab órám sem, másrészt megérkeznek hozzám végre az alkatrészek :)

Addig is hoztam egy személyesebb bejegyzést a holnapi teendőimről, hátha inspiráló hatással lesz valakire. :)
Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a posztot, hiszen ez alapjába véve egy ékszeres oldal, ám azért döntöttem az 'igen, írjuk meg!' mellett, mert (számomra) meglepően sokan írtátok a jelenleg futó kérdőíves nyereményjátékban, hogy szeretitek ha magamról is írok, mert jó látni, olvasni, hogy ki van az ékszerek mögött. (Ezzel egyébként én is így vagyok, ennek ellenére biztos van olyan is, akit untatni fog a bejegyzés.)- Nagyon rég voltam már szándékosan repülő-lesőben,ezért holnap ha törik, ha szakad, kivándorlok Bp. valamelyik külkerületébe egy kis repcsimustrára :) Rettenetesen várom, hiányoznak a gépek, annak ellenére, hogy nap mint nap látom őket az ablakomból. Mondjuk mire "felénk" érnek, ált. 2000-2500 m magasan vannak, így kevésbé élvezhető a hangjuk például.

- Antikváriumba is ellátogatok végre, egyrészt lakásdekorációs céljaim vannak régi könyvekkel (az elkészült dolgokat szeretném majd meg is osztani veletek itt az oldalamon), másrészt vágyom 1-2 új verseskötetre is. Antikváriumba járni nagyon jó, nem csak azért, mert szinte fillérekért lehet hozzájutni nagyon jó könyvekhez, hanem maga a hely atmoszférája is nagyon kellemes, én odáig vagyok a régi könyvek illatáért, és szeretek kutakodni is a különböző kincsek után.

-Ékszerezni is fogok végre,valószínűleg az esti órákban kerül majd sor erre, így szerintem pénteken és hétvégén fogom feltöltögetni az újabb ékszereket.

- Vacsorára lángost fogok sütni Gergőnek, mert már napok óta ígérgetem neki. Én valószínűleg csak egy falatot fogok belőle enni, mert a jelenlegi (majdnem teljesen) szénhidrátmentes táplálkozási formámba nem kifejezetten fér bele a sajtos-tejfölös lángos (pláne nem vacsorára :D), viszont engem ér a megtiszteltetés, hogy kisüssem majd mind a tizenakárhány lángost :P
(a fenti képen egy nagyon kedves Nosalty-s szakács,Szintia képe látható, azért az övét választottam, mert az utóbbi 4 évben lángost csakis az ő receptje alapján készítettem)

- Nemrég találtam egy nagyon jó DIY, (azaz Do It Yourself- Csináld magad) ötletet, mely szerint gabonapelyhes dobozból nagyszerű iratrendezőt lehet készíteni. Nagyon megtetszett az ötlet, holnap célom felkutatni valami szépséges csomagolópapírt, aztán indulhat a móka

- A reggelemet edzéssel kezdem, az utóbbi 2 hónapban inkább az esti órákban mentem konditerembe, de nemrég rájöttem, hogy az egész napomat feldobja és engem is energikusabbá tesz, ha inkább reggel ugrok át egy kiadós testmozgásra. Bíztatnék mindenkit a gyakori testmozgásra, nem muszáj kondiba járni ehhez, hiszen rengeteg jó videó van fent neten (pl youtube-on is van többszáz), amikre lehet egy jót tornázni:)

- Estére pedig jöhet egy kis ágybankucorgós Szex és New York, kb.15-ször láttam már minden egyes részt, de nem tudom megunni, egyszerűen kikapcsol, a legnagyobb letargiámból is képes kiráncigálni, és közben nem kell gondolkodnom semmit, csak élvezni a sorozatot. Jee :)

Remélem azért néhányotoknak tetszett ez a bejegyzés, véleményeteket, hozzáfűznivalótokat szeretettel várom komment formájában :)
A képek nagyrészt a www. pinterest.com weboldalról  származnak, az ékszeres kép sajátom, a lángos fotója pedig a fentebb említett Nosalty-szakácstól származik :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése